LIPOASPIRATIA

Liposucția, abdomenul, șoldurile, coapsele, fesele, șoldurile, brațele sau gâtul, deoarece organismul este o procedură chirurgicală care folosește o tehnică de aspirație pentru a elimina uleiul din anumite zone. Liposucția întruchipează, de asemenea, aceste zone. Lipoplastie, printre alte denumiri pentru liposucție și modelarea corpului.

Liposucția este unul dintre cele mai preferate tipuri de chirurgie cosmetică din Turcia.

Cine este cel mai potrivit pentru liposuctie?

Dacă aveți prea multă grăsime corporală în anumite puncte, dar greutatea corpului dvs. este constantă, este posibil să fiți candidat la liposucție. Candidații trebuie să furnizeze următoarele condiții:

-düzeil, piele tare și la adulți cu tonus muscular bun, 30% din greutatea ideală

– Condiții medicale care pot pune viața în pericol, prezente la persoanele sănătoase, fără o boală care poate fi prevenită sau îmbunătățită

Non fumător

– Perspectiva pozitivă pentru conturarea corpului și ținte specifice persoanelor care iau în considerare

Etapele procedurii de liposucție

Pasul 1 – Anestezie

medicamentele sunt administrate pentru confortul dumneavoastră în timpul procedurii chirurgicale. Opțiunile de anestezie locală și sedare intravenoasă includ anestezic general. Medicul nostru vă va recomanda cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Pasul 2 – Tăiați

Liposucția este o incizie mică, lipsită de claritate.

Mai întâi diluată pentru a reduce sângerarea și traumele, se administrează anestezie locală. Apoi, se introduce o incizie controlată înainte și în mișcare inversă cu tub subțire sau canulă subțire pentru a slăbi folosind excesul de grăsime. Uleiul dizolvat este aspirat din corp folosind un vid chirurgical sau o seringă atașată la canulă.

Pasul 3 – Vezi rezultatele

Conturul tău îmbunătățit al corpului este marcat de umflarea și retenția de lichide văzută frecvent în partea de jos a apei de liposucție. Este cheia succesului intervenției chirurgicale, urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră. Forța excesivă în timpul vindecării inciziilor chirurgicale, umflarea, este important să nu fie expusă la abraziune sau mișcare. Medicul dumneavoastră vă va oferi instrucțiuni specifice despre cum să vă îngrijiți.

Cum este perioada de recuperare după liposucție?
După operația produsă sub formă de corset special trebuie folosită. Obține cantitatea de țesut adipos din corset în funcție de caracteristicile persoanei sunt utilizate între 4 și 8 săptămâni. Este de așteptat apariția umflăturilor și a vânătăilor și aceasta este eliminată în timp. La o săptămână după procedură și cusături primite după una până la trei săptămâni în cazul unei probleme dacă pacientul se poate întoarce la muncă și la viața publică zilnică. Puteți reveni la normal după 3-4 săptămâni de exerciții de antrenament