Transplant De Păr Feminin

Femei și căderea părului: Care sunt cauzele posibile?
Creșterea părului poate fi asemănată cu o grădină. Cei care cresc sub pământ, părul bun este un rezultat direct al cât de complet.

Căderea părului este, de asemenea, aparent, deși cele mai importante probleme pentru bărbați, cercetările arată că femeile expuse căderii sau căderii părului. Anii 50 sau prezintă cazuri de cădere a părului, majoritatea femeilor din variabila lor de 60 de ani. Cu toate acestea, căderea părului la femei poate apărea la orice vârstă.

Din punct de vedere științific, la fiecare 50 până la 100 de zile, este considerată o cădere normală a părului. Cu toate acestea, această cantitate nu poate fi detectată în căderea părului, deoarece părul nou „în grădină” crește în subteran. Acest ciclu de creștere a părului este întrerupt din orice motiv, se observă căderea părului sau subțierea părului. De asemenea, în cazul în care foliculul de păr a deteriorat accidentul, pierderea părului va fi inevitabilă.

dinamica reală a căderii părului Deși nu este pe deplin înțeles, există unii indicatori care pot fi asociați cu acesta. Stresul, ereditatea, modificările hormonale, stările medicale, medicamentele, produsele cosmetice etc.

Se diferențiază din ce direcție femeile plantației decât bărbații?
Transplantul de păr al femeilor din zona chelie este foarte important să se transfere în regiunea intensivă. Căderea părului masculin la nivelul scalpului, care este foarte diferit de căderea părului, ceea ce interzice bariera din când în când pentru a vedea tratamentul complet al plantației femeilor din cauza lipsei zonei donatoare. De asemenea, deoarece procesul de schimbare a femeilor mai mult decât bărbaților, mai puțin pentru femei decât bărbații din zona donatorului.

Chirurgul transplant de păr să aleagă, este imperativ să obțineți un rezultat de succes în transplantul de păr feminin. înainte de operația efectivă, părul femeilor pentru a se asigura că nu există obstrucții în candidații la testul de sânge trebuie verificat. Transplantul de păr folicular de extracție (FUE) este metoda aleasă pentru femei.

Părul femeilor este un proces delicat, care necesită îngrijire specială și precizie.
Echipa noastră de experți, cauzele căderii părului înainte de analizele și rezolvarea garantează un transplant de păr reușit și sugerează cea mai bună tehnică pentru corectarea căderii de păr în consecință.

Părul este în primul rând pentru femei, avem două tehnici diferite. Prima metodă se numește FUE (Extracția unității foliculare). FUE, probabilitatea cicatricii cu atenție în partea din spate sau laterală a zonelor subțiri sau calvoase ale capului, și transportată cu atenție pentru a reduce la minimum include foliculii de păr sănătoși. A doua metodă este FUT (transplantul de unități foliculare) mai puțin utilizat. Această metodă va fi utilizată doar pentru pacienții FUE se dovedește a fi o metodă ineficientă.