RINOPLASTIE (NOBI JOB)

Uneori, pacienții prin „slujba nasului” sau „remodelarea nasului” se numesc rinoplastie, armonie facială și crește rata nasului. De asemenea, cauzate de defecte structurale ale nasului pot îmbunătăți inhalarea respiratorie.

simetria este cheia frumuseții de pe chipul ei. Prin urmare, majoritatea femeilor sunt deosebit de interesate să aibă un chip frumos. Pentru că frumusețea începe să zâmbească.

Operațiile vor schimba forma și aspectul nasului. Ambele bărbați pot fi planificate, precum și rinoplastie după vârsta de 18 ani pentru femei.

Rinoplastia din Turcia este unul dintre cele mai preferate tipuri de chirurgie cosmetică.

Bărbați, etc. Femei Rinoplastie

Chirurgii de rinoplastie atât la bărbați, cât și la femei folosesc aceleași tehnici chirurgicale. Cu toate acestea, dacă aceleași tehnici în sine – tăierea oaselor sau a cartilajului și adăugarea inciziilor speciale și a tehnicilor de cusătură, vaccinarea – se utilizează în moduri diferite pentru a obține un aspect mai masculin sau feminin.

Care rinoplastie chirurgicală poate fi tratată?

Fața nasului În ceea ce privește mărimea echilibrului

dimensiunea și lățimea punții nasului sau poziția nărilor

nas vizibil profil vizibil

Cu o lățime mai mare, sau -Nostrils inversate

-Asimetrie nazală

Proces de vindecare

Prima este că procesul de vindecare scade umflarea în câteva săptămâni, noul tău AVC nazal complet subțire poate dura până la un an.

recuperarea din rinoplastie variază pentru toată lumea. Cu toate acestea, acestea sunt orientări generale pentru pacienți.

1. Nu doare atât cât credeți. Majoritatea pacienților spun că nu este dureros așa cum mă așteptam la rinoplastie.

2. Prima zi este cea mai deranjantă. Va avea grijă de puțină greață și disconfort, poate că simțiți medicamente pentru durere.

3. După aproximativ 2-3 zile, vă veți simți destul de bine.

4. Benzile și elementul de protecție trebuie să rămână cel puțin 7 zile. Majoritatea oamenilor preferă IPO înainte de explozie.

5. Cu toate că este puțin vânătăi și vei fi destul de bine chiar dacă te umfli foarte bine după 7 zile.

6. Poți să te întorci la muncă după aproximativ 7-10 zile. Cel mai probabil ai făcut ceva chiar și colegii deopotrivă.

7. Puternic de la cele mai puțin importante interacțiuni sociale timp de 2-3 săptămâni pentru a permite reducerea umflăturii (nunți, petreceri mari și așa mai departe.) Vă sugerez să evadați.

8. Aproximativ o lună mai târziu veți apărea foarte aproape de rezultatul final. Toate umflarea și vindecarea micilor modificări vor dura până la 12 luni.